RSS

It’s a pirate’s life for me, savvy? Review

28 mei

Ik ben gisteren naar Pirates of the Caribbean – On Stranger Tides gaan kijken. Ik zal proberen om er eens een kleine review over te schrijven. Jullie mogen mij altijd corrigeren…

Pirates 4 was een zeer luchtige film, totaal niet in het verlengde van de vorige drie films. Het was een nieuw verhaal, met nieuwe personages. Wat ik persoonlijk jammer vond. Niettemin was het een mooie film om te bekijken. Hij duurde 137 minuten ofte 2u17min en ik heb me geen moment verveeld.

Het was een komische film, met heel wat vechtscènes. Het spannende element werd achterwege gelaten bij de vierde film, wat ik ook wel jammer vond.

De film kwam met heel wat verrassende elementen zoals zeemeerminnen die eigenlijk ook vampieren waren en die ook een beetje spiderman konden spelen.. Heel verrassend. Daarnaast was er ook een religieus deeltje aanwezig. Een knappe missionaris die bidde voor de verloren zielen van de piraten, wordt verliefd op een bloedmooie zeemeermin.

Naast de verrrassende elementen, was het toch wel scènes die een te verwachten einde hadden. De personages waren ook weer heel mooi uitgewerkt. Onze beste acteur Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) heeft weer het beste van zichzelf gegeven, samen met Angelica Malon (Penélope Cruz). Een acteur die wel goed zijn rol speelt, maar geen aangenaam zicht om op te kijken Captain Barbossa (Geoffrey Rush). Er zijn niet veel acteurs overgebleven van de originele cast van de eerste films.

Een algemene score voor deze film: 8/10

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op mei 28, 2011 in Film

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: